MŰGYANTA FELÚJÍTÁS

Sajnos a megfelelően kialakított, tisztított és karbantartott műgyanta padlók is ki vannak téve a küldő hatásoknak, így fgelületük megsérülhet, karcossá válhat. 

Klindex felujitas

A műgyanta egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen és költséghatékonyan javítható. Felülete néhány egyszerű lépésben felújítható, legyen szó antisztatikus, csúszásmentes, matt, vagy fényes felületről. Az eseten legnagyobb részében nincs szükség a padló ismételt lerakására, az szinte teljes egészében visszaállítható az eredeti állapotára.

Az eredeti rétegrend visszaépítésével, a kopott, fakó, karcos felületet gyémántszemcsés szerszámokkal állítjuk vissza eredeti állapotára. Cégünk a műgyanta padlók felújításához a világhírű Klindex, kifejezetten műgyanta padlók kifejlesztett felújító készletet alkalmazza. Különleges esetekben, szükség szerint a mechanikus munkafázist vegyi tisztítással támogatjuk meg, így a padót teljesen olaj és vegyszermentesítjük.

Hibás, sérül műgyantapadló esetén kérje ingyenes tanácsadásunkat, segítünk a lehető legköltséghatékonyabb megoldás kiválasztásában!