Antisztatikus burkolat

Miért is van szükség antisztatikus felületekre? 

Többek között azért, mert manapság már szinte minden munkahely tele van elektronikus berendezésekkel. Az irodákban és az irodaházakban például a telefonoktól kezdve, a nyomtatókon és a fénymásolókon át sok számítógépet is üzemeltetnek. Az ilyen helyeken, ahol rengeteg elektromos berendezés található, a sztatikus feltöltődés nagy problémákat okozhat. A különböző szigetelő rétegek súrlódása miatt kialakul a feltöltődés, amely később kisüléshez vezet. Ekkor olyan töltődések szabadulnak fel, amelyek nagyon káros hatást fejtenek ki.

Antisztatikus

Az antisztatikus felületek felhasználását olyan helyeken ajánljuk, ahol érzékeny elektromos berendezéseket használnak, és ahol a feltöltődés gondot jelenthet. Amennyiben Önnek ilyen problémái vannak, jó helyen jár. Cégünk sok éves tapasztalattal rendelkezik az elektrosztatikus feltöltődést kiküszöbölő felületek elkészítésében és forgalmazásában is.

Antisztatikus felületek esetében nincsen szükségünk ionizátorokra, azonban ha sztatikus felülettel rendelkezünk, ionizátorok segítségével agyon hatékonyan kezelhetjük a feltöltődött felületeket.

Ahhoz, hogy antisztatikus jelenség alakuljon ki, nedvességre van szükség, így rendkívül fontos a levegő minimális nedvességtartalma. Abban az esetben, ha folyamatosan jelen van az ionos szerkezet, az antisztatikus jelenség állandó.

Cégünk többek között azért jött létre, hogy megoldja a sztatikus elektromossággal kapcsolatos problémákat, és segítsen Önnek az antisztatikus felületek kialakításában.


Kérjen ajánlatot