Csúszásmentes burkolat

Csuszik

Önnel is előfordult már, hogy megcsúszott a nedves burkolaton? Vagy esetleg kisgyereke esett el a csúszós felületen? Vállalkozásunk már régóta foglalkozik csúszásmentes felületek forgalmazásával, lerakásával, így amennyiben ilyen jellegű problémái vannak, jó helyen jár.

A kerámia burkolatok a legcsúszósabbak, főleg a kerámia lappal lerakott teraszok, de a vizes vagy olajos padló esetén is fennáll a baleset veszélye. Amennyiben Ön csúszásmentes felületet szeretne, hívjon miket bizalommal. Cégünk a legmodernebb technológiákkal és a legkorszerűbb alapanyagokkal dolgozik, így biztos lehet abban, hogy a végeredmény nem fog csalódást okozni. A csúszásmentes felület szakszerű lerakásában képzett munkatársaink nyújtanak nagy segítséget.

Vállalkozásunk főként műgyanta alapú padlófelületekkel foglalkozik.  A műgyanta számtalan jó tuladonsággal rendelkezik: hosszú élettartamú, és nagyfokú mechanikai és vegyi ellenálló képességgel bír. Ezen túl a műgyanta alapú felületek simasága is alakítható, így kiváló alapot biztosítanak a csúszásmentes felületeknek. A műgyanta lehetővé teszi a hézagmentes felületképzést is, így nincsenek olyan bemélyedések, amelyekbenben megtapadhat a kosz és a por. Ez által nagyon egyszerűen tisztítható és könnyen felújítható.

Cégünk megalakulása óta ügyfeleink különböző igényeit helyezi előtérbe a csúszásmentes felületek kialakítása kapcsán is. Jó minőségű anyagokkal és kitűnő szakemberekkel dologzunk annak érdekében, hogy megrendelőink minden esetben elégedettek legyenek. Ingyenes tanácsadásunnkal is ügyfeleinket próbáljuk segíteni.

Ajánlatkérő űrlap