Padlófelület előkészítés

A padlóburkolat felhelyezése előtt a padlót fel kell mérni és elő kell készíteni a plusz réteg fogadására. Ezen feladathoz speciális, csiszolható, fémnyezhető és festhető beton tömítőanyagot használunk, így egy jó tapadóképességgel rendelkező, egyenletes, porló részektől mentes, stabil alapfelületet hozunk létre, ami alkalmas az extra burkolat fogadására.

A felület előkészítés 3 jól elkülöníthető munkafázisból áll:

Feluletelokeszites 1

1. Meglévő régi burkolat megtisztítása

A felületet megtisztítjuk minden szennyeződéstől, az előző padló maradványaitól. A tisztítást mechanikusan előkészítő szerrszámokkal, speciális csiszológépekkel és olajos szennyeződés esetén vegyi úton is elvégezzük. Szükség esetén gólyószórásos technológiával eltávolítjuk a felső réteget.

Feluletelokeszites 2

2. Repedések, mélyebb hibák kijavítása

A tökéletes padlózat kialakításához elengedhetetlen a padló hibáinak kijavítása. A rebedéseket speciális tömitőanyaggal töltjük ki, hogy azzal a további repedés hosszú ideig meggátolják.

Feluletelokeszites 3

3. Alapfelület kialakítása és előkészítő csiszolás

A tökéletesen síma alapfelületet a legmodernebb technológiákkal készítjük el, amelyre a végső padlóburkolat kerül. Ezzen tökéletesen egyenletes és síma végeredményt kapunk. Amennyiben a fogadófelület kialakítását nem tudjuk költséghatékonyan megoldani (létrehozásához sok alapozóanyag lenne szükséges), annak egyenletlen, töredezett felső rétegét a legmodernebb technológiával egyenlítjük ki.

Cégünk a felület előkészítéséhez HTC és Klindex gépeket egyaránt alkalmaz.

A HTC gyémántzcsiszolás napjaink egyik legmodernebb padlófelület előkészítő technológiája, amely egyetlen lépésben eltávolítja a tönkrement padlóburkolatot, egyenletessé teszi a betonaljzatot és hibátlan felületet nyújt a további padló-kialakításhoz. Mindemmellett a munkavégzési zajszint 90dB alatt marad és a padlóra is alacsony terhelést jelent, így a munka akár egész nap végezhető, megszakítások nélkül.

Floorprep1

Alkalmazásának előnyei

  • burkolat-eltávolítás, aljzatkiegyenlítés, felület-előkészítés egyszerre.
  • nem kell aljzatkiegyenlítőre, glettanyagra költeni.
  • akár 40%-kal kevesebb munkaanyagra van szükség.
  • kitűnő tapadás, az anyag nem, a beton enged.
  • alacsony rezgésterhelés.
  • a fal közelében (széleknél, oszlopok körül) is képes a csiszolásra.

A Klindex felület előkészítő szerszámainak (Bush Hammer, PCD Super Skrapper) és betoncsiszoló szerszámainak kombinációját használva beton felületekre kifejlesztett, DCS üzemmódú gépeinkkel néhány fázisban eltávolítjuk a rongálódott műgyanta padlóbevonatokat, előkészítve a felületet az új, igény szerint műgyanta padló fogadására. A felület előkészítést követően a fogadófelület olyan minőségű lesz, amely alkalmassá teszi az Ön által használni kívánt műgyanta burkolat alkalmazására.

Alkalmazásának előnyei

Vállaljuk már korábban igénybe vett, betonpadlók megrongálódott burkolatainak, feljött műgyanta bevonatok, sérült műgyanta padlók, eltávolítását.