VEGYSZERÁLLÓ PADLÓBEVONAT

Cégünk vegyszerálló felületekkel is foglalkozik. Egyre több ügyfél keres meg minket azzal az igénnyel, hogy vegyserálló padlót szeretne készíttetni. A vegyszerálló felület sav- és lúgálló, amely kifejezetten fontos lehet például egy orvosi labor esetében.

Vegyszerálló burkolatainkat azoknak ajánljuk, akik az alábbi területeken tevékenykednek: vegyi ipar, gyógyszeripar, egészségügy stb..

A vegyszerálló műgyanta burkolat nagy mechnikai szilárdságú és jó vízzáró képességgel rendelkezik és cégünknél kedvező áron érhető el.

Vegyszerálló anyag a linóleum, mely teljesen természetes anyagokból készül, mint például: faliszt, fenyőgyanta és mszkő. A linóleum az a burkolat,, amely környezetvédelmi szempontból a legelőnyösebb, ugyanis azon túl, hogy teljesen természetes anyagokból készül, tűz esetén nem termelődik belőle klórgáz.

A linóleum széles színválasztékban kapható, és azon túl, hogy magas a vegyszerálló képessége, a baktériumok sem telepszenek meg rajta. Rendkívül könnyen tisztítható, ezért háztartásokban is előszeretettel aklamazzák. A linóleumról mindenkinek a régi csúnya sárga anyag jut eszébe, azonban ma már különböző színben és mintával gyártják ezt a vegyszerálló anyagot. Ma már irodák, irodaházak és kórházak is előszeretettel használják ezt a burkolatot.

Cégünk a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozik, és a legtapasztaltabb embereket gyűjtötte csapatába, akik gyorsan és hatékonyan dolgoznak. Az ország egész területén kiszállunk díjmentes tanácsadással. Forduljon hozzánk bátran.