TÖLTÖTT PADLÓBEVONAT

Cégünk sok éve foglalkozik burkolatok készítésével. Fő profilunkba tartozik a hézagmentes, vízzáró, nagy teherbírású felületek készítése. Fő alapanyagunk, melyet munkáink során felhasználunk, a műgyanta. Foglalkozunk önterülőbetonnal és betonimpregnálással, valamint antisztatikus, csúszásmentes, vegyszerálló és töltöttfelületekkel.

A töltött felületnek több előnye is van: alkalmazható rossz minőségű beton esetében is és mechanikailag rendkívül nagy ellenállóképességgel rendelkezik. Azon túl, hogy egy strapabíró felületről beszélünk, a töltött felület típus esztétikus megjelenést is nyújt.

A felületet legelőször le kell csiszolni, majd a marást és a vegyszeres tisztítást követően jöhet az alapozás folyamata. Az alapozást követően, homokszórással kezeljük a felületet, majd a glettelés következik, amelyet ismét a homokszórás majd végül a fedőréteg elkészítése követ.

A töltött felület elkészítése nem egy egyszerű munkafolyamat, de szakképzett munkatársaink tapasztaltak és jártasak ezen eljárásban is. Modern technológiáinknak és kiváló minőségű alapanyagainknak köszönhetően kitűnő munát végeznek minden esetben.

A padlók és járófelületek minden esetben az épületek legigénybevett részeit képezik. Legyen szó kereskedelmi, ipari vagy kereskedelemi épületről, vagy akár a saját háztartásunkról,  kiemelkedően fontos az, hogy a járófelületek megfelelően legyenek kialakítva. Munkatársaink az ország egész területén dolgoznak. Hívjon minket, és mi kiszállunk Önhöz, és ingyenes tanácsadást is biztosítunk az Ön számára.